Statuspagina


Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Statuspagina

Ik krijg notificaties over services waarin ik niet geïnteresseerd ben. Hoe meld ik me af?

Bij elke melding van een incident, kunt u uw notificatie-instellingen beheren. Bij e-mailnotificaties vindt u deze optie onderaan de e-mail (“Manage your subscription”). Bij sms-notificaties ontvangt u een apart sms-bericht als een incident wordt geregistreerd (“You can unsubscribe from incident alerts like these at URL StatusPage”)

Heeft u gevonden wat u zocht?

Ik krijg geen tussentijdse updates via de sms-notificaties. Klopt dat?

Als u zich heeft geabonneerd op sms-notificaties ontvangt u bij aanvang en bij beëindiging van een verstoring (incident) een melding. Indien u tussentijds op de hoogte wilt blijven, kunt u de website raadplegen (https://status.portbase.com/) of zich abonneren op e-mailnotificaties.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Sms-notificaties komen steeds van een ander nummer. Klopt dat?

Het is bekend dat notificaties via sms niet van één vast nummer komen. Portbase heeft geen invloed op het verzendnummer dat beschikbaar is op het moment dat een storingsnotifcatie verstuurd wordt.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Kan ik storingsinformatie in een andere taal dan Engels ontvangen?

Op dit moment bieden wij storingsinformatie alleen in het Engels aan.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Kan ik informatie van Portbase over storingen op mijn eigen website tonen?

Storingsnotificaties zijn beschikbaar via e-mail, sms, RSS-feed en een webhook. U kunt de informatie op verschillende manieren van ons ontvangen.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Meldt Portbase alle storingen?

Op dit moment meldt Portbase onderhoud en storingen die het PCS of PCS-services treffen. In de toekomst wil Portbase vanuit deze centrale plek ook inzicht bieden in de beschikbaarheid van systemen die zijn gekoppeld aan het PCS (o.a. Douane, containerterminals, NVWA, etc).

Heeft u gevonden wat u zocht?

Waar kan ik me aanmelden om storingsberichten te ontvangen?

U kunt zich aanmelden op https://status.portbase.com/ om geïnformeerd te worden over onderhoud of verstoringen op het PCS.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wat doet Portbase in geval van een (vermoede) storing?

Portbase heeft een protocol dat zij hanteert in situaties van minder of geen beschikbaarheid van een PCS-service of het platform. U kunt het protocol hier nalezen.

Heeft u gevonden wat u zocht?