Afkeuring: HEA.Customs sub place

Uw T1 aangifte is afgekeurd met de melding:

• FTX+ACD+++The IE015 message received was invalid”
  • FTX+AAO++12+HEA.Customs sub place”

De opgegeven postcode bij het veld “Customs sub place” is ongeldig. Via de website van de Douane, kunt u zien welke aanbrenglocaties er zijn:

https://www.belastingdienst.nl/codeboek_sagitta/huidig/html/tabel-codeboek%20sagitta%2C%20onderdeel%20transit-z01.html

U dient de postcode aan te passen. Wanneer de aangifte een normale procedure is, dient code NL000511 te worden ingevuld. Indien de aangifte een vereenvoudigde procedure is, dient de code NL000510 te zijn ingevuld.

Door op “Re-use declaration” te klikken, kunt u de gegevens aanpassen. Deze kunt u rechts onderin in de aangifte vinden.