De terminal notificatie blijft op ‘niet verzonden’ staan. Wat doe ik hieraan?

Controleer of de terminal is aangesloten op Melding Domproc. Via dit document controleert u welke terminals documentvoormelding onder de domproc regeling toestaan en of zij vooraf goedkeuring vereisen. Kijkt u hiervoor bij documenttypes Domproc (entrepot/invoer).

Mocht de terminal niet zijn aangesloten dan klopt het dat er geen melding uitgaat naar de terminal. U dient de goederen onder een andere regeling bij de terminal op te halen.

Is de terminal wel aangesloten dan heeft u waarschijnlijk nog geen goedkeuring van de terminal gehad om de domproc regeling toe te passen bij de terminal. Lees hier hoe u deze goedkeuring verkrijgt.