De terminal notificatie blijft op ‘niet verzonden’ staan. Wat doe ik hieraan?

Controleer of de terminal is aangesloten op Melding Domproc. De aangesloten terminals vind je hier.

Mocht de terminal niet zijn aangesloten dan klopt het dat er geen melding uitgaat naar de terminal.
Is de terminal wel aangesloten dan dient u contact op te nemen met de terminal voor het terminal contract. Heeft u hierbij ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze afdeling Sales: sales@portbase.com.