Hoe kan ik een nieuw vergunningsnummer toevoegen of een bestaande vergunning aanpassen?

Een nieuwe vergunning kan aan het ‘adresboek’ toegevoegd worden bij het aanmaken van een nieuwe melding Domproc. U klikt op het pijltje ‘Selecteer een optie’ en vervolgens op ‘toevoegen’ voor een nieuwe vergunning of op het pen icoon voor een wijziging. Indien er meerdere BL’s zijn geselecteerd kunnen alleen reeds eerder ingevoerde vergunningen geselecteerd worden.