Hoe kan ik een nieuwe organisatie aanmaken (als beoogd Hoofdbeheerder)?

Dit kan op twee manieren. Als je nog niet gekoppeld bent met een organisatie dan krijg je bij het inloggen een pop-up scherm zien met de mogelijkheid om een organisatie aan de maken.

Ben je al wel gekoppeld met een organisatie dan kun je een additionele organisatie aanmaken via de tab ‘organisatiebeheer’ > ‘Nieuwe organisatie aanmelden’.

Bij het aanmaken van een organisatie worden eerst de bedrijfsgegevens opgehaald. Betreft het een Nederlands bedrijf, dan kan er gezocht worden op KvK-nummer en voor buitenlandse bedrijven op organisatie naam, adres en plaats.

Selecteer de gewenste tekenbevoegde en vul de bijhorende contactgegevens, het organisatietype en eigen zakelijke contactgegevens in. De tekenbevoegde zal via email een uitnodiging krijgen om zich te identificeren. Wanneer de identificatie doorlopen en goedgekeurd is, zal de tekenbevoegde een activatiecode toegestuurd krijgen, waarmee de beoogde hoofdbeheerder de aanmelding kan voltooien. De hoofdbeheerder wordt hiermee officieel de hoofdbeheerder van de organisatie. De code dient ingevuld te worden op het scherm ‘open verzoek’, te benaderen via de tab ‘open verzoek’. Als de organisatie aangemeld is kunnen medewerkers zich vervolgens koppelen aan de nieuwe organisatie.

Deze functionaliteit is nog niet actief.