Hoe kan ik zien wanneer een wijziging/actie gedaan is?

Het is mogelijk om gebeurtenissen terug te kijken via ‘Historie‘, deze knop staat rechts bovenin het scherm met de ‘Lading details’. Hierin kunt u nazien of een equipment ooit op een manifest gestaan heeft en wanneer deze verwijderd is. Ook kunt u nazien wanneer het manifest voor het laatst verstuurd en geaccepteerd is. En of er na deze acceptatie een aanpassing geweest is die nog niet verstuurd is.