Hoe ontkoppel ik (tijdelijk) een gebruiker?

Zoek de betreffende medewerker op via ‘gebruikersbeheer’ > Medewerkers. Klap de medewerker open die je wilt ontkoppelen van de organisatie en selecteer de optie ‘schort gebruiker op’ om hem tijdelijk te ontkoppelen. De medewerker kan op dit moment geen werkzaamheden meer doen voor de organisatie.

Wanneer je er zeker van bent dat de medewerker verwijderd moet worden navigeer dan naar het ‘Opgeschort’ tab. Klap de medewerker nogmaals open. Gebruik “ontkoppel gebruiker” om de medewerker volledig te ontkoppelen. Via “herstel” kun je de tijdelijk ontkoppelde gebruiker weer activeren.