Hoe vindt de facturatie plaats?

Per maand wordt één verzamelfactuur gestuurd voor het werkelijk gebruik en abonnement van dataservices. Deze factuur staat los van de reguliere maandelijkse Portbase voorschot factuur. De factuur bevat de kosten voor het maandelijkse abonnement en het aantal losbevestigingen dat door de klant afgelopen maand ontvangen is (gebruikskosten + kickback fee).