Ik heb de verkeerde modaliteit ingevuld

Ons advies is om voor de zekerheid contact op te nemen met de terminal. Hoewel de modaliteit nu nog niet gebruikt wordt kan het zijn dat uw vervoerder in de problemen komt als blijkt dat u de verkeerde modaliteit gemeld heeft.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen