Ik heb een verkeerde lijst Scheepsvoorraden opgevoerd. Wat nu?

Wanneer u in de service Melding Scheepsvoorraden een verkeerde lijst heeft geüpload dan kan deze helaas niet gewijzigd worden. Dit komt omdat het Douane systeem geen wijzigingen of cancel berichten toestaat. De oplossing voor dit probleem is om de correcte lijst te mailen naar de afdeling In- en Uitklaringen op onderstaand mailadres:
Douane.Drh.InenUitklaringen@belastingdienst.nl