Ik heb mij ingeschreven met een correct CRN + containernummer voor een losbevestiging en de container is inmiddels gelost. Hoe kan het dat ik geen losbevestiging heb ontvangen?

Een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn dat de terminal een niet kloppend CRN-nummer of containernummer teruggeeft nadat de container gelost is. Als dit het geval is, kan er geen match gemaakt worden met de oorspronkelijke aanvraag. We zijn in deze ook afhankelijk van correcte datalevering vanuit de terminals.