Ik kan de ligplaats niet verwijderen. Hoe los ik dit op?

Het verwijderen van een ligplaats (berth) is alleen mogelijk als deze nog geen ATA heeft ontvangen. Als de ligplaats nog geen ATA heeft ontvangen kan deze verwijderd worden. Let er dan wel op dat er op deze ligplaatsen geen lading, gevaarlijke stoffen of afvalstoffen op zijn gemeld. Deze zullen eerst moeten worden verwijderd. Als er niets meer op de ligplaats is geboekt kan de ligplaats verwijderd worden. Een ligplaats verwijdert u in de vessel call met het prullenbakje.