Ik krijg geen tussentijdse updates via de sms-notificaties. Klopt dat?

Als u zich heeft geabonneerd op sms-notificaties ontvangt u bij aanvang en bij beëindiging van een verstoring (incident) een melding. Indien u tussentijds op de hoogte wilt blijven, kunt u de website raadplegen (https://status.portbase.com/) of zich abonneren op e-mailnotificaties.