Is het mogelijk om meerdere equipments te uploaden?

Meerdere equipments kunnen tegelijk worden toegevoegd door middel van een Excel upload. Voor dit proces is een template nodig. De template ‘Invoer exportzendingen douanemanifest template’ kunt u vinden in het Portbase hoofdoverzicht in het linker menu onder ‘My downloads’. Vul het template met de equipments. Klik op de 3 verticale puntjes in het scherm met de lading details en selecteer ‘Equipments uploaden’ in het dropdown menu. Sleep het ingevulde template in het upload vak, of browse naar de locatie van het opgeslagen template. Indien er fouten geconstateerd worden in het template zal u hiervoor direct een waarschuwing zien.