Is het wijzigen van de inhoud van de IMOFAL 3 mogelijk?

De IMOFAL 3 wordt nu het Single Window bericht STO, dat gebruikt dient te worden voor de opgave van de scheepsvoorraad. Dat bericht kan niet worden gecorrigeerd. Dit betekent dat u – indien u het bericht heeft verzonden aan de Douane via het Port Community System (PCS) – dit bericht niet meer kunt wijzigen of annuleren. Zolang u het bericht nog niet heeft verzonden aan de Douane, kunt u steeds nieuwe versies uploaden in PCS.