Moet u als klant geregistreerd zijn in het PCS om de service af te kunnen nemen?

Ja, een klant van een dataservice moet een klant van Portbase zijn en geregistreerd worden in PCS zodat een system-user aangemaakt kan worden.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen