Sms-notificaties komen steeds van een ander nummer. Klopt dat?

Het is bekend dat notificaties via sms niet van één vast nummer komen. Portbase heeft geen invloed op het verzendnummer dat beschikbaar is op het moment dat een storingsnotifcatie verstuurd wordt.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen