Waar kan ik de historie terugvinden voor o.a. het berichtenverkeer tussen mijn organisatie en de terminal?

Wilt u voor een bepaalde handling het berichtenverkeer inzien dat heeft plaatsgevonden tussen uw organisatie en de terminal, klik dan rechts van de desbetreffende handling op ‘Details’. In het scherm dat opent ziet u links bovenin naast het tabblad ‘Details’ het tabblad ‘History’. Hier ziet u al het berichtenverkeer dat heeft plaatsgevonden.