Waaraan kun je zien dat de cut-off is ingegaan en de los-/laadlijst definitief is?

Bij een ingeplande visit wordt een groene bol met wit vinkje getoond. Hierbij wordt een extra icoontje van een “hangslotje” getoond welke aangeeft dat de los-laadlijst definitief is.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen