Waarom blijft de voormelding in ‘Expected’ staan terwijl de container al is opgezet/afgezet?

De terminals ECTDELTA en EUROMAX sturen geen bevestiging dat een container de terminal heeft verlaten of is binnengekomen. Dit zijn zogenaamde Gate In/Out berichten. Hierdoor blijven deze voormeldingen in het bakje Expected staan.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen