Wat doet Portbase in geval van een (vermoede) storing?

Portbase heeft een protocol dat zij hanteert in situaties van minder of geen beschikbaarheid van een PCS-service of het platform. U kunt het protocol hier nalezen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen