Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Je wachtwoord kun je wijzigen door in het inlogscherm van IAMconnected te klikken op “Hulp nodig bij aanmelden, wachtwoord vergeten?” te klikken op “wachtwoord vergeten”. Na het ingeven van je gebruikersnaam ontvang je per email een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen.

Je gebruikersnaam kun je terugvinden in de IAMconnected activatiemail. Kun je deze niet (meer) vinden, neem dan contact op met de gebruikersbeheerder of hoofdbeheerder van jouw organisatie.

Ben je als Hoofdbeheerder je inloggegevens vergeten? Neem dan contact op met Customer Service.