Wat te doen als er na de migratie blijkt er geen hoofdbeheerder aan mijn organisatie verbonden is ?

Neem dan contact op met support@iamconnected.eu onder vermelding van uw organisatie, het probleem dat de er door de migratie geen hoofdbeheerder voor uw organisatie is en wie volgens u de juiste persoon zou moeten zijn om hoofdbeheerder te worden van uw organisatie.