Wie heeft mijn manifest uitgestuurd en/of wanneer is deze verstuurd?

Wanneer het manifest verzonden is kunt u nagaan door een van de containers in track & trace op te vragen. Wie het manifest verzonden heeft kan alleen worden doorgegeven aan de administrator van uw organisatie of een persoon die usermanagement heeft. Deze persoon kan dan contact met de servicedesk opnemen.