Fixed Window

Veelgestelde vragen

Fixed Window

Hoe selecteer ik een fixed window in MCA Barge?

Allereerst moet u een Fixed window afspraak hebben met een of meerdere terminals

Daarnaast moet de terminal de fixed window in de service MCA Barge gezet hebben.

Is dit allebei gebeurd? Dan kunt u bij het aanmaken van een barge visit uw fixed window selecteren bij het veld ‘Fixed window’.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Hoe krijg ik mijn fixed window in MCA Barge?

De Terminal waarmee u de fixed window hebt afgesproken zal deze afspraak vastleggen in MCA Barge.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wat is een BTM call (visit)?

Barge Transferium Maasvlakte (BTM) is een samenwerking tussen Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) en een consortium van inland terminals en barge operators.

In deze samenwerking stelt ECT op afgesproken dagen en tijden een stuk kade met kraan en kraanteam ter beschikking aan het consortium tegen een vast tarief.

De barge operators nemen zelf de planning voor hun rekening en de deelnemende partijen bepalen in onderling overleg wanneer en hoe vaak zij voor de kade willen komen.