Zijn de documenten van mijn exportzending goed voorgemeld bij de terminal?

Vanuit het hoofdscherm gaat u naar de service ‘Melding Export Documentatie’. Indien uw vooraanmelding succesvol is, zal het bolletje naast het ‘boekingsnummer’ groen kleuren.
U bent dan klaar om uw zending bij de terminal aan te bieden.
Mocht u ondanks een groen bolletje niet worden toegelaten, neem dan contact op met de ferry-operator of terminal.

Controleer altijd goed of u het documentnummer van de Douane correct invult. Dit nummer zal bij aankomst op de terminal geverifieerd worden bij de Douane.