Hoe kan ik, nadat mijn schip in MCA Barge bij ECT is ingepland, toch profiteren van eventueel eerder beschikbare capaciteit?

Indien u als barge operator wilt profiteren van eerder bij ECT vrijkomende capaciteit moet u via de ETA in MCA Barge het eerste moment opgeven waarop uw barge bij de terminal kan zijn. ECT houdt bij herplanning rekening met deze opgegeven ETA’s.