Hoe selecteer ik een fixed window in MCA Barge?

Allereerst moet u een Fixed window afspraak hebben met een of meerdere terminals

Daarnaast moet de terminal de fixed window in de service MCA Barge gezet hebben.

Is dit allebei gebeurd? Dan kunt u bij het aanmaken van een barge visit uw fixed window selecteren bij het veld ‘Fixed window’.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen