Hoe verstuur ik mijn Los-/Laadlijst eerder dan de cargo cut off door naar ECT Delta/Euromax?

Eerder insturen van de los-/laadlijst is alleen van toepassing bij de terminals ECT Delta en Euromax.

Groene voormeldingen worden automatisch verzonden naar deze terminals op het moment van sluiten van de Laad-/loslijst. (bij ECT is dat 8 uur voor aanvang van de barge afspraak) of handmatig en voortijdig aan de cut-off. Dit doet u d.m.v. de knop ‘Send Load/Discharge List’ die is terug te vinden onder de tab Visit

Door de knop ‘Send Load/Discharge List’ te gebruiken worden de groene voormeldingen doorgestuurd aan ECT Delta/Euromax.

LET OP: de los-/laadlijst moet voldoen aan de minimum call size zoals ingesteld door ECT.