Ik ben mijn telefoon kwijt en maak gebruik van Multi Factor Authentification (MFA). Wat moet ik doen?

In dit geval kan de servicedesk van Portbase u verder helpen. Zij zullen deze resetten zodat een nieuw telefoonnummer aangemeld kan worden voor uw account.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen