Ik zie geen ECT data in mijn B/L’s, hoe kan dat?

Per terminal kunnen de voorwaarden waarop u data te zien krijgt verschillen, hieronder lichten we de voorwaarden van MyTerminal toe.

Hutchison Ports ECT Rotterdam – Delta en Euromax terminal

Om data in te zien van deze terminals heeft uw organisatie minimaal een gratis MyTerminal account nodig. Als uw organisatie een uitgebreider, betaald, MyTerminal abonnement af neemt, krijgt u ook meer data-elementen te zien in Cargo Controller.

Hier vraagt u een MyTerminal-account aan bij Hutchison Ports ECT Rotterdam.

Het is belangrijk op te merken dat ECT het recht behoudt om wijzigingen aan te brengen in deze voorwaarden. Dit betekent dat de voorwaarden in de toekomst aangepast of bijgewerkt kunnen worden.

Ziet u nog steeds geen MyTerminal data in Cargo Controller?

Uw organisatie bij MyTerminal is niet gelijk aan uw organisatie in PCS. Dit kunt u eenvoudig checken door uw KvK-nummer te controleren in PCS: Ga naar User Management in het PCS hoofdmenu. U komt direct in het scherm met uw organisatiegegevens, en ziet hier met welke NAW- en KvK gegevens u in het PCS bent geregistreerd. Dit moet exact overeenkomen met uw organisatie accountgegevens in MyTerminal.

U leest hier hoe u uw organisatiegegevens in MyTerminal kunt inzien.

Wijken deze gegevens af? Dan zult u het afwijkende account moeten herstellen met de juiste gegevens. Stuur dan een email zowel sales@portbase.com als myterminal@ect.nl. Vermeld hierin met welke bedrijfsnaam en KVK nummer in beide platformen geregistreerd staat.

Heeft u gevonden wat u zocht?