Is het nodig om een treinreis aan te maken voor statusinformatie over de lading?

Om de status van de lading via statusinformatie op te vragen is het niet noodzakelijk dat de treinreis in het systeem aanwezig is of wordt aangemaakt. Als u in de service Rail Planning gaat en bovenin de zwarte balk klikt op ‘Boekingen’ dan kan in het volgende scherm een voormelding aangemaakt worden om de statusinformatie op te vragen.