Kan de minimum call size worden aangepast?

De minimum call size check in MCA Barge is enkel voor ECT Delta/Euromax afspraken van toepassing. De terminal kan de minimum call size per visit aanpassen, dit zal echter bij hoge uitzondering worden toegestaan.

Neem hiervoor contact op met ECT CAL afdeling.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen