Kan ik e-mail notificaties instellen?

Ja dat kan zeker. Het is mogelijk om een notificatie te ontvangen voor de onderstaande events:
– Container is niet opgehaald
– Container is gelost
– ETA of ETD verwijderd
– Gate-out
– Schip is vertrokken, container is niet gelost
– Wijzigingen in de ETA van het schip
– Terminal gewijzigd

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen