Kan ik een container of de hele melding verwijderen als deze al is doorgezet naar de Douane?

Dit kan door op het startscherm van de service de desbetreffende B/L op te vragen en alle eerdere geselecteerde regels met goederen items te deselecteren met de ‘-‘ optie. U klikt vervolgens op verzenden. Hierna vraagt het systeem of de melding verwijderd moet worden. Indien hier verwijderen wordt gekozen dan wordt er een melding aan de Douane gestuurd dat de melding Domproc ingetrokken wordt. U kunt op deze manier één goederen item óf het hele B/L verwijderen.