Kan ik mijn GGB’s uploaden via Excel?

U kunt uw GGB’s eenvouding in bulk uploaden via onze Excel template. Op die manier kunt u data vanuit uw eigen systeem eenvoudig en efficient in PCS verwerken.

Download Excel template

In het inspectieoverzicht scherm klikt u rechtsbovenin op de knop ‘Aanvragen keuring’ en het invoer scherm komt naar voren. Onderin het scherm klikt u op de knop ‘Upload GGB’s’.

Een klein scherm opent en hier kunt u de template downloaden.

Excel template vullen

De template bevat 2 tabbladen, waarbij de eerst tabblad behouden moet blijven en u voorziet van uitleg over welke waarde in welke kolom gevuld moet worden in het tweede tabblad. Deze waardes kunt u vervolgens in het tweede tabblad invullen. Sla dit bestand op (met beide tabbladen) en u kunt nu deze GGB’s in bulk inlezen.

Excel template uploaden

U kunt de ingevulde Excel template nu uploaden in het scherm via de link ‘selecteer’ of  door het bestand in de het grijze kader te slepen. De knop ‘ Upload’ wordt hierna actief.

Excel template verwerkt

Indien er geen fouten zijn gemaakt in de template zal deze worden verwerkt en ziet u de volgende bevestiging in het scherm.

De GGB’s zijn nu zichtbaar in het inspectieoverzicht en klaar voor verdere verwerking.

Support

Indien uw template niet verwerkt kon worden ontvangt u een rode melding en een toelichting. Wijzig de data en/of de template op basis van deze toelichting en probeer opnieuw. Mocht u er toch niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen met de Customer Service.

Heeft u gevonden wat u zocht?