Moet ik betalen voor elke track & trace aanvraag die ik instuur?

Ja, op een aantal velden hebben wij validaties aangebracht (zoals aantal tekens). Voldoet uw ingave aan deze validaties, maar heeft u bijvoorbeeld een typefout gemaakt? Dan worden er kosten in rekening gebracht. Dit omdat Portbase voor deze ‘technisch valide’ aanvraag kosten maakt.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen