Quick Start Guide – Dataservice Losbevestiging

Deze Quick Start Guide beschrijft de belangrijkste informatie met betrekking tot de Dataservice Losbevestiging. Aansluiting op deze service vindt plaats via een API-koppeling. Een technische uitleg over het maken van deze koppeling staat hier beschreven. Hieronder is het proces van een aanvraag van een losbevestiging tot het daadwerkelijk ontvangen van de data beschreven.