Waar kan ik het logboek inzien?

Klik op de rotatie en vervolgens op de derde tab ‘history’, hier vindt u het logboek (zie ook onderstaande schermprint). Hier kunt u alle events terugvinden die hebben plaatsgevonden op deze rotatie. Door te klikken op een event, wordt de rotatie getoond zoals deze er op dat moment in het verleden uit zag.

Note: zoeken binnen het logboek kunt u doen d.m.v. de zoekfunctie CTRL+F te gebruiken.