Waarom blijft de barge visit de status in operation behouden?

De terminal zal de visit die afgehandeld is, moeten bevestigen als “completed”. Dit is een handmatige actie van de terminal operator.

Indien de terminal dit niet heeft gedaan zal de visit de status “in operation” behouden.

Voor nu is dat geen probleem. Bij het ondersteunen van de integrale planning van Nextlogic wordt dit wel van belang.