Waarom een cut-off moment voor een barge los-/laadlijst?

De introductie van de automatische cut-off waardoor een definitieve los-laadlijst ontstaat, is noodzakelijk voor de integrale planning door Nextlogic. Aan de hand van de data in de definitieve los-/laadlijsten kan Nextlogic de integrale planning voor Nextlogic deelnemers verder optimaliseren.

Voor een eenduidige werkwijze wordt hetzelfde principe gehanteerd in het geval van handmatig plannen.