Wanneer een terminal geen wijziging van voormeldingen ondersteunt; wat moet ik dan doen vanuit het eigen planningsysteem

U dient de voormelding te annuleren en vervolgens een nieuwe voormelding in te sturen.

Bekijk de Functionality Matrix – Hinterland om te zien of de terminal een wijzigingsbericht ondersteunt.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen