Wat doe ik als ik zie dat mijn schip de in MCA Barge getoonde slottijd bij ECT niet kan halen?

In een dergelijk geval verwachten wij dat u als barge operator de ETA in MCA Barge aanpast conform de verwachte uitloop.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen