Wat moet ik doen als ik mijn truck tijdslot niet kan halen bij APM MVII en RWG?

Het tijdslot dient tijdig aangepast te worden in de voormelding door middel van update bericht. Houd hierbij rekening met de doorlooptijd van berichten. U kunt er ook voor kiezen om de voormelding in zijn geheel te annuleren en een nieuwe voormelding te doen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen