Wat zijn de vastgestelde cut-off tijden?

Per terminal kunnen afwijkende tijdstippen gehanteerd worden, maar ook voor het laden van lege containers, laden volle containers, lossen lege containers en lossen volle containers kunnencut-off tijden verschillen. Op binnenvaartschepen met een gemixte lading is de vroegst aangebroken cut-off tijd bepalend voor het sluiten van de gehele los-/laadlijst van de visit.

Cut-off time in uren

cut-off time general cutt-off time discharging empty
ECT Euromax 8
ECT Delta 8
APMTR 4 1
APMII 6
RWG 2