Hoe behandel ik een koppelverzoek?

De openstaande koppelverzoeken vind je via ‘gebruikersbeheer’ > In behandeling. Klik op een koppelverzoek op het open te klappen. Check de (zakelijke) gegevens die de gebruiker heeft ingevuld. Er worden er drie opties getoond: Accepteren, Weigeren en Einddatum.

Bij accepteren kan ook de einddatum worden ingevuld de gekoppelde medewerker b.v. een tijdelijk contract heeft. De gebruiker wordt automatisch ontkoppeld op deze datum en ontvangt 7 dagen voor de beëindiging een waarschuwingsemail.

Alle geaccepteerde gebruikers zijn te vinden onder de tab medewerkers.