Afmelding NCTS Export Containers

Brexit service

Elektronisch afmelden verbetert de doorstroming en verhoogt de kwaliteit.

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Procesvoortgang

Waarom blijft de TG1 / RT1 op ‘verzonden’ staan?

U kunt bij de Douane navragen of er storing is of een fout in het genoemde document: 088-1566655. Zo niet, neem dan contact op met de servicedesk.

Waarom blijft de TAE hangen op ‘verzonden’?

U kunt bij de Douane navragen of er storing is: 088-1566655. Zo niet, neem dan contact op met de servicedesk.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen