Hoe kan ik alsnog een wijziging na de cut-off doorvoeren?

Wanneer in een definitieve los-/laadlijst (na de cut-off) alsnog wijzigingen nodig zijn, kan dat alleen door rechtstreeks contact op te nemen met de terminal. De terminal operator kan de los-/laadlijst dan in MCA Barge heropenen. Hierna voert de barge operator de wijzigingen door en moet de barge operator zelf de los-/laadlijst in MCA Barge weer sluiten. Zodra alle wijzigingen zijn doorgevoerd sluit de barge operator zelf de los-/laadlijst d.m.v. de knop “Finalize Load-Discharge list”.