Is het mogelijk om een bargenaam op een visit of een barge visit om te hangen?

Bij terminals waarbij barge afspraken automatisch worden verwerkt kan een barge visit niet worden omgehangen als deze zich in de ‘Requested’ status bevindt.
Bij terminals die handmatig barge afspraken verwerken is dit wel mogelijk.

U kunt een barge visit omhangen van de ene barge rotatie naar een andere barge rotatie. Hiermee verandert u automatisch de bargenaam.
U doet dit op het scherm in MCA Barge als volgt:

1. Open de visit die u wilt omhangen
  2. Kies “Move visit”
  3. Selecteer de barge rotatie waarnaar de visit omgehangen moet worden
  4. Kies “Move”
  5. De visit is nu omgehangen naar een andere barge:
    • De originele barge call ID blijft behouden
    • De geplande tijden blijven behouden
    • De container voormeldingen blijven bij de terminal bekend onder dezelfde barge call ID