Laadlijst (Coprar) is gestuurd maar het export manifest is niet te vinden, hoe los ik dit op?

Controleer het call reference nummer in het bericht en controleer of de opgevoerde verwachte aankomt- en vertrektijd binnen de filter valt. Er bestaat ook een notificatie bij de notificatie instellingen die u aan kunt zetten. Het gaat hierbij om de notificatie ‘Loadlist message not processed by PCS’.